donderdag 6 november 2008

Bestuuur Stichting Jabikspaad vergadert in Bolward

Donderdag 6 november 2008

Het is de tweede keer dat ik ter kennismaking en oriëntatie de vergadering van het bestuur van de Stichting Jabikspaad Fryslân bijwoon. Vanavond treed ik toe tot het stichtingsbestuur. De bijeenkomst is ten huize van medebestuurslid pastoor Jan Romkes van der Wal te Bolsward.

We spreken over het tienjarig bestaan van de/het (Stichting) Jabikspaad (Fryslân), over de eerste uitgave van een Nieuwsbrief, over de Stichtingsstatuten en over de eerstvolgende bijeenkomst voor en met onze rayoninspecteurs.

Verschillende items aangaande het Jabikspaad komen aan de orde, zoals een door ons in Jirnsum gepland Jabikspaad-monument op de plaats waar de oostelijke en de westelijke variant bijelkaar komen, over een nieuw-beoogd project bij Stenden hogeschool Leeuwarden, over een routewijziging die we moeten invoeren als de nieuwe Franeker rondweg wordt gerealiseerd, over het tweejaarlijks groot onderhoud van onze route-bebakening en over de wijze van financiële dekking van de voor 2009 begrote kosten en uitgaven, teneinde alle gewenste activiteiten ook mogelijk te maken.

Geen opmerkingen: