zaterdag 24 april 2021

Op zoek naar een nieuwe bestuurssecretaris voor Stifting Nijkleaster

Donderdag 22 april 2021

Bestuursvacature
In het koor van de kloosterkerk van Nijkleaster

Als bestuur van de Stifting Nijkleaster zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe bestuurssecretaris. Onze huidige secretaris van het bestuur hebben we enige tijd geleden benoemd tot Kwartiermaker voor het nieuwe klooster dat we binnenkort gaan bouwen op It Westerhûs tussen Hilaard en Hûns bij Jorwert, en daarmee is de huidige vacature van de secretaris van ons stichtingbestuur ontstaan.
Na een oproep in het provinciale kerkblad Geandewei met korte oproepen in de Leeuwarder Courant en in het Friesch Dagblad zijn wij verblijd met sollicitatiebrieven van belangstellenden voor deze uitdagende en mooie vrijwilligersfunctie.

Sollicitatiegesprekken
Vanmorgen zijn we als bestuurlijke sollicitatiecommissie bijeen op de Ferdjipping boven de Voorkerk in de Sint-Radboudkerk van Jorwert, de kloosterkerk van Nijkleaster.
Hier gaan we aan de hand van de profielschets en de ingediende sollicitatiebrieven in gesprek met een aantal genodigde kandidaten voor deze functie.
Daarmee hopen we over enige tijd binnen Nijkleaster en daarbuiten bekend te maken wie gaat voorzien in deze vacature van bestuurssecretaris.

Geen opmerkingen: