vrijdag 1 maart 2019

Erie van Ojen-Steenkuijl neemt afscheid van NHL Stenden Hogeschool

Donderdag 28 februari 2019 
Academiedirecteur Richard Delger spreekt Erie van Ojen toe bij haar afscheidChapeau!

Na meer dan 33 jaar in dienst te zijn geweest van NHL Stenden Hogeschool en haar rechtsvoorgangers, is vandaag de dag aangebroken dat onze gewaardeerde collega Erie van Ojen-Steenkuijl afscheid gaat nemen van haar werk bij onze hogeschool, om vanaf morgen met pensioen te gaan. Erie heeft een lange staat van dienst, aanvankelijk als administratief medewerkster, later secretaresse van het toenmalige College van Bestuur, en in de afgelopen elf jaren hebben we op plezierige wijze met elkaar samengewerkt in de jaren dat Erie de Office Manager was van de techniekopleidingen van onze hogeschoolvestiging in Emmen.

Waarderende woorden ten afscheid
Dat Erie meer dan een ervaren vakvrouw was op haar professie blijkt wel uit de toespraken die bij haar afscheid vanmiddag tot haar worden gericht. Ook het feit namelijk dat ze voor velen een rots in de branding was, altijd attent was op het zorg dragen voor een juiste gang van zaken, en dat ze daarbij bovenal ook een aangename collega was om mee samen te werken, komt in de toespraken van diverse (ex) leidinggevenden nadrukkelijk aan de orde.
Dat Erie ook altijd oog had voor haar collega's blijkt ook vanmiddag maar weer in haar eigen afscheidsspeech, waarin zij het goede van haar collega's naar boven haalt en roemt.
En ook het feit dat er veel meer mensen bij haar afscheid aanwezig zijn dat het aantal vooraanmeldingen daartoe, spreekt boekdelen: bijna honderd mensen willen hier nu persoonlijk afscheid nemen van Erie, nu zij vanaf volgende week niet meer in onze hogeschoolgemeenschap werkzaam zal zijn.
Wat een zegen dat je na zoveel jaren trouwe dienst, zo vitaal met zoveel vroegere en huidige hogeschoolcollega's in een vrolijke setting dankbaar terug mag blikken op vele goede loopbaanjaren, en dat je op zo'n plezierige wijze elkaar ten afscheid mag groeten.

Geen opmerkingen: