woensdag 19 december 2018

De wensboom van NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden

Dinsdag 18 december 2018
De wensboom van NHL Stenden in Leeuwarden

Wacht af
Zet een met lichtjes versierde kerstboom in de centrale ontvangsthal van NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, leg daar een pakket wenskaarten in de vorm van kerstballen bij, met haakjes erbij, en wacht dan af wat er gebeurt.
Enkele dagen later blijkt deze kerstboom te zijn omgetoverd tot een ware wensboom.

En zie daar
De wensboom hangt grotendeels vol met beschreven wenskaarten.
Studenten en medewerkers hebben hun kerst-wensen op de wenskaarten geschreven, en die in de boom gehangen.
Eén van onze collega's heeft op een kaartje geschreven dat Jezus is geboren; want ja, dat is uiteindelijk waarom alles draait bij het Kerstfeest.
Een ander wenst zon en warmte tijdens de Kerstdagen.

De wensboom
In de loop van deze week zullen steeds meer studenten en collega's hun wens toevoegen aan alle reeds hangende wenskaarten, dus aan het eind van de week zal het vast en zeker een kleurrijke boom zijn, met hier en daar nog enig kerstboomgroen te zien; en tussen de kaartjes door zal hier en daar ook zeker nog wel iets van de kerstboomlampjes zichtbaar zijn.
Zo kan iedereen zijn of haar wensen hier achterlaten en/of desgewenst collega-studenten en hogeschoolmedewerkers een hartelijke wens meegeven, alvorens men de draaideur van het gebouw achter zich laat, om af te reizen naar waar men wordt verwacht, hopelijk te midden van geliefde familie, vrienden, collega's, en van al die anderen die met jou en mij op eigen wijze uiting willen geven aan het Kerst-feest!

Geen opmerkingen: