donderdag 1 november 2018

Agnes Grishkov exposeert in NHL Stenden Hogeschool

Donderdag 1 november 2018 
Schilderijen van Agnes Grishkov in de Art Gallery van NHL Stenden HogeschoolSchilderijen-expositie
Tot en met 9 januari 2019 exposeert kunstschilderes Agnes Grishkov enkele van haar schilderijen in de Art Gallery van NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Deze publiek toegankelijke expositieruimte bevindt zich op de begane grond achter het Auditorium van ons Leeuwarder hogeschoolgebouw aan de Rengerslaan 8.
NHL Stenden Hogeschool organiseert deze expositie in samenwerking met het Leeuwarder Kunstbureau Art Connection.

Art Tour Leeuwarden
In het kader van Art Tour Leeuwarden 2018 organiseren LF2018 en Art Connection dit jaar een expositieroute in en rond het centrum van Leeuwarden, met in totaal 17 locaties, waarvoor voornamelijk Friese kunstenaars werk gemaakt hebben rond enkele thema’s. Deze huidige vierde periode heeft echter een vrij thema.
Alle exposities vormen een deel van de expositieroute die lopend, per fiets of in de auto alle gemakkelijk bereikbaar zijn.

NHL Stenden Art Gallery
In het kader van LF2018 exposeert Agnes Grishkov momenteel in de Stenden Art Gallery te Leeuwarden.
Na jaren workshops in Frankrijk te hebben gevolgd, en reizen door Europa, en door inspiratie-ideeën van kunstenaar Pascal Magis (1955), begon Agnes steeds meer de abstracte, felle, kleurrijke richting op te gaan in haar schilderijen.
Agnes Grishkov: “Ik ben pas redelijk tevreden als mijn werk kleurrijk is, een juiste compositie en veel diepte en stijl heeft. Spanning en toch harmonie zijn voor mij sleutelwoorden.” 

Geen opmerkingen: