zondag 1 juli 2018

Expositie van Quilts van Jelly Sloot in De Hege Stins van Stiens

Zondag 1 juli 2018 
Een Quilt van Jelly Sloot bij de expositie in De Hege Stins van StiensZomer-2018-overzichtstentoonstelling
Het kerkbezoek van vanmorgen bood mij direct mooi de gelegenheid om de geheel nieuwe expositie van Quilts in De Hege Stins alvast te bekijken, als een soort pre-view.
Deze gevarieerde expositie toont uiteenlopende quilt-werken van Jelly Sloot uit Stiens. Het is een prachtige overzichtstentoonstelling in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, die is te bezichtigen vanaf morgen tot en met 31 augustus 2018.

  • Vanaf 14 juli 2018 is de tentoonstellingsruimte in De Hege Stins te Stiens elke vrijdag en zaterdag tussen 10.30-17.00 uur geopend, en dan is Jelly Sloot daar zelf ook aanwezig om u een toelichting te geven op haar geëxposeerde - en in de verkoop aangeboden - quilt-werk.
  • En wie een demonstratie wil bijwonen van het werken met screens en stempels, wordt de gelegenheid daartoe geboden op vrijdag de 17e en zaterdag de 18e augustus 2018.
  • Verder is de overzichtstentoonstelling via jelly1@upcmail.nl in de tussenliggende periode van de gehele tentoonstellingsduur ook op aanvraag te bekijken 


Geen opmerkingen: