zondag 22 april 2018

Emmaüsgangers in Boskoop

Vrijdag 20 april 2018 

Huwelijksinzegening in Boskoop
Vandaag zijn Durkje en ik op diverse locaties in het Groene Hart van de Randstad.
Halverwege de middag zijn we aanwezig bij de kerkelijke inzegening van het pas gesloten huwelijk van Jenny & Dennis, dat plaatsvindt in de Dorpskerk, onder leiding van dominee Anne-Marie van Briemen.
De orde van dienst belooft een waarde(n)volle liturgie, waar zichtbaar en hoorbaar goed over is nagedacht.
Het bijbelverhaal van de welbekende Emmaüsgangers wordt op mooie wijze gekoppeld aan wat de essentie daarvan is voor wat volgt op deze nieuwe huwelijkse verbintenis.

Bruiloft in Zoetermeer
Na de slotzang, waarin we hebben gezongen dat God ook dit bruidspaar met raad en troost en zegen nabij zal zijn op alle wegen, en dat Hij ook over dit prille paar bij gevaar en in bange tijden Zijn vleugels zal spreiden, vertrekken we naar Zoetermeer, waar we in het Wapen van Zoetermeer in het hoog-zomerse voorjaarsweer op het terras genieten van de receptie, waarna we in het Stadshart dineren, om tot middernacht - wederom terug in het Wapen van Zoetermeer - samen met bruidspaar, familie en vrienden de blijde bruiloft te vieren.
Aansluitend overnachten we in het Campanile Hotel te Gouda, om morgen in dit groene hart nog na te genieten van deze mooie dag.

Geen opmerkingen: