woensdag 23 december 2015

Kerstgeschenkenkboekje 2015

Dinsdag 22 december 2015 
Cover & codekaart van 't Kerstgeschenkenboekje

Stenden - NHL Hogeschool
De maand december is elk jaar voor veel werkgevers en werknemers de maand van het geven en ontvangen van kerstpakketten in allerlei soorten en maten. Zo ook bij Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool.
Op de weg van deze twee Leeuwarder hogescholen naar een nieuwe toekomst als één hogeschool hebben de beide colleges van bestuur van Stenden en NHL ervoor gekozen om gezamenlijk hun kerstpakketten aan te bieden aan alle medewerkers van deze beide hogescholen.

Voorwoord van de bestuurders
Beide colleges schrijven in hun Kerstgeschenkenboekje dat de huidige periode in het teken staat van bezinning en viering, een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar en bij de toekomst.
Vanaf september 2015 zijn we als twee hogeschoolgemeenschappen een periode van beraad ingegaan om te bekijken op welke wijze we het proces van de beoogde fusie in het licht van zorgvuldigheid en kwaliteit vervolgen. De beide bestuurscolleges spreken uit dat ze alle vertrouwen hebben in deze nieuwe fase, en doen daarbij een beroep op ieders professionaliteit, innovatiekracht en energie.
De vier collegeleden bedanken alle medewerkers voor hun grote inzet en sterke betrokkenheid, en wensen alle collega's een mooie, feestelijke afsluiting van het jaar en een energiek en inspirerend 2016.

Geschenken met spelregels
In het aan ieder toegezonden Kerstgeschenkenboekje wordt informatie gegeven over de spelregels (een inlog-codekaart is meegezonden) en over de keuze die iedere collega kan maken uit het aanbod van tien verschillende thema's bij mijnpersoonlijkenoot.nl.
We kunnen deze keer een keus maken uit de volgende thema's:

  • Belevenissen, zoals een Natuurtocht door een Fries veengebied;
  • Goede doelen, om bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan het werk van Edukans;
  • Home & Living, zoals het bestellen van een foto op canvasdoek;
  • Keukenbenodigdheden, met ook een Messenstandaard als optie;
  • Leker lezen, waarbij je ook een Boeken Cadeaukaart kunt bestellen;
  • Multimedia, met de mogelijkheid om te kiezen voor een Philips Powerbank;
  • Sport & Bewegen, om bijvoorbeeld vijf keer te gaan schaatsen in de 11 Stendenhal;
  • Verantwoord, voor wie ervoor kiest om bijvoorbeeld in de winter vogels te voeren met een Design Vogelhuisje;
  • Vrije tijd, waarbij je kunt kiezen voor een Trolley die als handbagage mee mag in het vliegtuig;
  • Wellness & Care, met de mogelijkheid om te kiezen voor een Walra Badgoed-set.

Wie uit dit Kerstgeschenkenboekje een keus wenst te maken, logt vóór 1 februari 2016 in op mijnpersoonlijkenoot.nl, plaatst daar dan zijn of haar bestelling, en wacht bij een gekozen kerstpakket op het moment dat het geselecteerde pakket thuis wordt bezorgd.

Geen opmerkingen: