zondag 4 oktober 2015

Fondsenwerving centraal in bestuursvergadering NBG

Vrijdag 2 oktober 2015
Alef is het nieuwe bijbelblad van het NBG voor kinderen
Samenwerking en Fondsenwerving
In het kantoor van het Nederlands Bijbelgenootschap in Haarlem komen we vandaag als bestuur bijeen. We starten met een uitgebreide vergaderagenda, maar omdat we vandaag vooral en uitgebreid aandacht willen besteden aan een samenwerkingsovereenkomst en aan de fondsenwerving van de toekomst vormen deze twee elementen de belangrijkste bespreekpunten van deze bestuursvergadering.

Management en Bestuur
Drie NBG-managers komen in onze bestuursbijeenkomst op bezoek om iets te vertellen en te laten zien over hun werk binnen het Nederlands Bijbelgenootschap.
Lydia van der Meer-Boer, de manager Vertalen en Bijbelgebruik, introduceert in onze bestuurskring het prachtige nieuwe kindermagazine van het NBG, het bijbelblad genaamd 'Alef', dat tijdens het Bijbelfestival van 24 oktober 2015 zal worden gelanceerd. Met Alef is er voor kinderen nog veel te lezen, te doen en te ontdekken.
Nadat we ook met de NBG-manager Relaties & Evenementen Johan Wijnhorst hebben gesproken over de continuering van een samenwerkingsverband, komt Leddie Valstar in onze vergadering langs om ons uitgebreid te vertellen over allerlei ins en outs met betrekking tot de fonsenwervingsactiviteiten van de toekomst van het NBG, waarmee het NBG het ook voor de komende jaren graag mogelijk wil maken om haar belangwekkende bijbelwerk in binnen- en buitenland voort te zetten.

Geen opmerkingen: