vrijdag 13 maart 2015

Bila in the Donut Meeting Room

Vrijdag 13 maart 2015
De Donut-vergaderkamer van Stenden Leeuwarden

Restyling
Een aantal vergaderkamers in het bestuursgebouw van Stenden Hogeschool te Leeuwarden hebben een grondig proces van restyling ondergaan.
De standaard vergadertafels met bijbehorende stoelen zijn weggehaald, en de vergaderkamers zijn volledig gestript.

Flexibel vergaderen
Centraal in één van de vergaderkamers staat nu een in delen in hoogte verstelbare ronde tafel, in de vorm van en met een kleurrijke print van een donut. De drie delen van de donut-tafel zijn alle afzonderlijk in hoogte instelbaar. Ook de nieuwe bijhorende stoelen, die enigszins op barkrukken gelijken, zijn in hoogte instelbaar, waardoor de gebruikers van deze vergaderkamer ieder een hoogte kunnen kiezen die past bij de eigen lengte, of bij het actuele gebruik van de tafel (zoals lezen, schrijven of ondertussen werken met tablet of laptop).
De stroomvoorziening komt vanuit het midden van de tafel uit de vloer, opdat tijdens de bijeenkomst in deze kamer voor de meegenomen apparatuur ook gebruik kan worden gemaakt van electriciteit. De nieuwe vloerbedekking is in bijpassende stijl en kleur gelegd.

Bila in de Donut
Ons wekelijks bilateraal overleg van Quality Assurance vindt vandaag plaats in deze nieuw ingerichte 'Donut-vergaderkamer'; dát is de naam die deze vergaderkamer inmiddels in de wandelgangen heeft gekregen.
Om het thema van deze Donut-vergaderkamer ook nog eens te benadrukken, is tevens de wandbekleding geheel aangepast, door aan één van de wanden de receptuur te tonen van donuts.
Al met al is het een vrolijk, kleurrijk geheel geworden, die met recht de titel 'Donut' mag dragen.

Geen opmerkingen: