dinsdag 3 februari 2015

Long Sing in Stiens

Dinsdag 3 februari 2015
De Peugeot-bedrijfsauto van Long Sing in Stiens

Chinees Specialiteiten Restaurant
In het winkelcentrum van Stiens is het Chinees specialiteitenrestaurant van Long Sing gevestigd. Al vele jaren was in dit oude Stienser centrumpand aan de zuidoostzijde van de Langebuorren het Chinees-Indisch restaurant 'Azië' gevestigd. 
Enkele jaren geleden is 'Azië' overgenomen door het in Leeuwarden gevestigde 'Long Sing'. De Long Sing-vestiging is dus nu een filiaal van het Leeuwarder moederbedrijf.
 
Online eten bestellen
Long Sing is een bedrijf dat goed is meegegaan met de huidige tijdgeest. Op de website van dit bedrijf kun je op eenvoudige wijze een keus maken uit het complete assortiment van gerechten en van de diverse maaltijdcomponenten.
De aanduiding 'Specialiteiten' verwijst met name naar een assortiment van: Gril, Steaks, Oosters, Chinees, Indonesisch, Vietnamees, Snacks en Chicken.
Afrekenen kan aansluitend op het online bestellen via telebankieren, en de bestelde maaltijd wordt dan thuisbezorgd.
Bedrijfsauto
Toen ik gisteren aan het eind van de middag door de Langebuorren liep, zag ik de Peugeot-bedrijfsauto van Long Sing vóór het bedrijfspand geparkeerd staan.
Als je aan de overzijde van de doorgaande dorpsstraat het restaurant passeert, kun je ook goed zien hoe karakteristiek dit oude centrumpand van Stiens is. Boven de pui is nog een groot deel van de oude gevel te zien, en omdat het pand geheel vrij staat van de naastliggende bebouwing kun je ook de zijmuren van dit Stienser centrumpand goed bekijken.

Geen opmerkingen: