vrijdag 17 oktober 2014

Go

Vrijdag 17 oktober 2014
De cover van de CD 'GO' van Ofra Rademaker & Judith Kelly

CD Release Go
Op 1 oktober 2014 - na de presentatie van de Bijbel in Gewone Taal - kreeg ik in het World Forum te Den Haag van Judith Kelly de eerste muziek-CD die ze onlangs heeft geproduceerd en uitgegeven, samen met Ofra Rademaker.
De titel van deze CD is 'Go', want GO staat voor het begin van iets moois, namelijk het maken van hun volgende stap. Gaandeweg heeft dit duo al veel mogen doen en meemaken, maar de release van hun eerste CD is voor hen natuurlijk echt een mijlpaal.
Met deze CD willen ze de luisteraars uitdagen om mee op weg te gaan, en daarbij God je kompas te laten zijn.

Zo begon Soul Compass
De CD is gemaakt door Ofra Rademaker & Judith Kelly, die als duo optreden onder de naam van 'Soul Compass'.
Ofra's liefde voor Jezus uit zich voornamelijk in zang. 'Als gewoon praten tot God voor mij niet voldoende is, geeft zingen voor mijn gevoel een diepere dimensie van wat ik wil zeggen", aldus Ofra. Zij zingt en schrijft de liedteksten. Als ze zingt, voelt ze zich heel dicht bij God. Ofra: "Bij God voel je je geliefd, geaccepteerd, waardevol en compleet; ik zou graag willen dat iedereen dat kan meemaken! Daarom zijn we gestart met Soul Compass". Met Soul Compass wil ze mensen laten ontdekken wie Jezus is.
Judith Kelly doet niets liever dan bezig zijn met muziek. Ze is gitaar gaan spelen en ging op zoek naar iemand die muzikaal is en die met muziek graag iets voor God doet. Met Ofra - die naar dezelfde kerk gaat - kon ze haar wens om God met muziek te eren - om daarbij (vooral) jongeren te bemoedigen - werkelijkheid laten worden. Zo begon Soul Compass! Judith: "We willen mensen bemoedigen, hen via muziek kennis laten maken met de Here Jezus, en met onze muziek vertellen wie Jezus is en wat Hij doet voor ons."

Soul Compass
Ofra Rademaker (zang) & Judith Kelly (zang & gitaar) dragen hun eerste CD op aan het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG), dat dit jaar haar 200-jarig bestaan viert. Een deel van de verkoopopbrengst van deze CD is dan ook bestemd voor het bijbelwerk van het NBG.
Ofra & Judith hebben als Soul Compass reeds opgetreden bij Groot Nieuws Radio, bij Youth for Christ, bij de EO-Jongerendag, en afgelopen zomer bij de conferentie van de United Bible Societies en tijdens het Bijbelfestival van 'NBG 200 jaar'.

Five to go
De liedjes op deze CD zijn vanuit het hart voor God en voor de mensen geschreven. Judith & Ofra schreven zelf de muziek en de song-teksten.
De CD bevat de volgende songs:
  1. 1. My Heart to Yours: "You are the living Word, ... Your mighty work firmly stands". 
  2. 2. Grow: "Because then He said: "Grow my child, grow"."
  3. 3. The One: 'The one that I love, The one that I need, ... The one that I adore'.
  4. 4. No Greater Love: 'There's just no greater love, ... Jesus, You are my no greater love.'
  5. 5. Spread the Word: "With the Word we're crossing borders, ... Reaching peoples hart, ... With love we can".
He guides,
we Go!


Geen opmerkingen: