vrijdag 18 april 2014

Nieuwe opdrachten bij Stenden Hogeschool in Meppel

Woensdag 16 april 2014

Stenden Hogeschool in Meppel


















Een school in een tuin
Stenden Hogeschool heeft in Nederland vijf vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden en Meppel, en in het buitenland op Bali, in Thailand, in Qatar en in Zuid-Afrika.
Vandaag ben ik aan het werk in onze hogeschoolvestiging te Meppel. Dit architectonisch bijzondere gebouw is gelegen in een prachtige schooltuin, met een grote variëteit aan planten en dieren, waaronder een ooievaarspaar op een hooggeplaatst ooievaarsnest aan de zuidzijde van het hogeschoolgebouw.

Offertegesprekken
Van diverse hogeschoollocaties komen we vandaag bijeen in deze Meppeler vestiging, om achtereenvolgens samen met twee Evaluatieburo's twee nieuwe accreditatieprojecten op te starten. Met Hobéon Certificering en met de Netherlands Quality Agency bespreken we de beoogde opdrachten, die zij als opdrachtnemers voor en met ons zouden kunnen uitvoeren binnen de Stenden-School of Education en in de Stenden-School of Commerce. Deze offertegesprekken zullen leiden tot twee offertes, op grond waarvan bij wederzijdse overeenstemming door Stenden Hogeschool opdracht wordt gegeven visitatietrajecten voor te bereiden en uit te voeren.

Geen opmerkingen: