dinsdag 7 januari 2014

Stenden on Tour

Dinsdag 7 januari 2014 
De Stenden on Tour-bus op de hogeschoolcampus


















Stenden Hogeschool goes on tour
Het Stenden on Tour-promotieteam bezoekt ook dit collegejaar weer scholen en evenementen in binnen- en buitenland om de studiekiezende, aanstaande student optimaal te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.
De Stenden-studenten en -medewerkers van dit promoteam ondersteunen daarnaast ook de schooldecanen en/of de begeleidende mentoren van leerlingen bij de begeleiding van het studiekeuzeproces van hun leerlingen.

Voorlichting en begeleiding
Het Stenden on Tour-team neemt tevens studiekeuzetests af, geeft de nodige voorlichting en verzorgt naar behoefte en op verzoek een voorlichtings- en/of begeleidingsprogramma op maat.
Uiteraard zijn leerlingen van alle vooropleidingen van harte welkom tijdens onze voorlichtingsactiviteiten in de verschillende vestigingen van Stenden Hogeschool, tijdens bijvoorbeeld Open Dagen, meeloopdagen, selectiedagen en andere studiekeuze-evenementen, en daarnaast gaat het promotieteam van Stenden-medewerkers en Stenden-studenten het land in of uit om ook op andere locaties zoals in scholen en tijdens studiekeuzebeurzen studiekeuze-voorlichting en -begeleiding te geven.

De Stenden on Tour-bus komt naar je toe
Daartoe staat het promoteam een Stenden on Tour-bus ter beschikking, om op locatie ook voldoende en goed voorlichtingsmateriaal bij zich te hebben op die plaatsen en momenten waarop belangstellende leerlingen zich oriënteren op hun aanstaande studiekeuze.

Geen opmerkingen: