zondag 15 december 2013

Vergadering Bestuur Stifting Nijkleaster in Jorwert

Dinsdag 10 december 2013
Sietske Visser & Hinne Wagenaar tijdens het Nijkleasterlingen-treffen 2013


















Verantwoord Bezinningstoerisme
Als bestuur van de Stifting Nijkleaster komen we vanavond bijeen ten huize van Sietske & Hinne in Jorwert.
We beginnen met de bespreking van het Verantwoordingsdocument met betrekking tot de provinciale subsidie inzake Bezinningstoerisme, waarvoor we in het afgelopen jaar waarde(n)volle activiteiten hebben georganiseerd.

Terugblik & vooruitblik
Nadat we terug hebben gekeken naar afgehandelde activiteiten zoals het Nijkleasterlingen-treffen 2013, blikken we vooruit, naar onder andere een seminar over pionieren, van de Protestantse Kerk in Nederland, waar bisschop Graham Cray van het Britse Fresh Expressions-team zal spreken.

Financiƫn en bouwen
Daarna volgen een aantal agendapunten van financiĆ«le aard, over bijvoorbeeld: reiskosten, kascommissie, begroting, deelnameprijzen en inkomstengeneratie.
En zoals te doen gebruikelijk staan vandaag ook bouwzaken op de agenda, waaronder de 2e inbreidingsfase van de Sint-Radboudkerk en de vroege vestigingsplannen voor een eigen kloostervestiging in of nabij Jorwert.

Einde bestuursjaar
Nadat ook enkele bestuurszaken over de planning van bestuurdersmutaties zijn besproken, zijn we al weer aan het einde van een lange vergaderavond gekomen. We weten wat gereed is en waar we de komende weken mee aan de slag gaan, dus we kunnen met een gerust hart dit succesvolle kalenderjaar over drie weken afsluiten.

Geen opmerkingen: