zondag 24 november 2013

Begeleidingsgroepvergadering in De Waard van Ternaard

Vrijdag 22 november 2013
De gelagkamer van De Waard van Ternaard

Tussen de bedrijven door
Het Stendenberaad van Stenden Hogeschool vergadert vandaag in dorpsherberg De Waard van Ternaard, aan de voet van de Friese Waddenzeedijk.
Halverwege deze periodieke bijeenkomst van bestuur & management is een bijeenkomst ingelast van de Begeleidingsgroep voor Visitatie & Accreditatie van de Stenden-opleiding Master Learning & Innovation, één van de HBO-masteropleidingen, die in oktober 2014 is gevisiteerd ten behoeve van de vereiste accreditatie voor de komende jaren.

Begeleidingsgroep Accreditatie
Als voorzitter van de Begeleidingsgroep Accreditatie breng ik de volgende drie partijen met elkaar in gesprek: het opleidingsmanagement, de adviseurs van het College van Bestuur, en het College van Bestuur.
De adviseurs van het College van Bestuur bestuderen gedurende de looptijd van een accreditatieproces alle belangrijke concept-documenten, zoals van bijvoorbeeld het projectplan, het zelfevaluatierapport, het visitatierapport, en voorts van de actieplannen die in de tussenliggende fasen worden opgesteld. Deze adviseurs gaan ter vergadering met elkaar in gesprek en adviseren gedurende dit overleg de leden van het College van Bestuur, die dan onder andere op grond van de bespreekpunten van een Head of School en de ter vergadering ingediende adviezen de nodige voortgangsbesluiten neemt.

Geen opmerkingen: