zaterdag 18 mei 2013

Sandra Halma Volma exposeert in Stiens

Zaterdag 18 mei 2013
Schilderij van Sandra Halma Volma

Schilderen in acryl
Sandra Halma Vollema (38 jaar) woont in Sint-Annaparochie. Ze schildert al jaren in haar vrije tijd. Naast haar werk als administratief medewerkster voedt ze samen met haar man hun drie dochters op en doet ze het huishouden. Haar grote hobby en uitlaatklep is echter het tekenen en schilderen. Vroeger maakte ze voornamelijk tekeningen en aquarellen, tegenwoordig vooral schilderijen in acrylverf.

Mensen schilderen
De onderwerpen die ze schildert, zijn portretten en mensen in een bepaalde omgeving. Al heel wat jaren komt ze in de wintermaanden wekelijks bij Roman Solarz om, samen met een hechte groep andere cursisten, de kennis en technieken van het schilderen te onderhouden en te verbeteren. Behalve leerzaam zijn deze bijeenkomsten ook heel inspirerend en stimulerend.

Expositie in de Openbare Bibliotheek van Stiens
Tot en met juni 2013 exposeert Sandra Halma Volma een aantal van haar schilderijen in de Openbare Bibliotheek van Stiens. Haar schilderijen hangen in de speciaal daarvoor ingerichte expositieruimten en in de grote ruimte waar de boeken worden uitgeleend.

Geen opmerkingen: