woensdag 29 februari 2012

Musical ‘Jozef’ eind maart in Stiens


Woensdag 29 februari 2012

Protestantse Gemeente i.s.m. Stenden Hogeschool
Voor veel inwoners van Stiens en omstreken is het een spannend vooruitzicht. Eind maart 2012 zal de musical ‘Jozef’ namelijk driemaal worden uitgevoerd in de Sint-Vituskerk te Stiens. De voorstelling komt elke dag dichterbij, dus de spanning neemt toe, zowel voor de deelnemers en de ondersteunende vrijwilligers als voor het organisatieteam, dat wordt ondersteund door een groep project-studenten 'Leisure Events' van de opleiding Vrijetijdsmanagement van Stenden Hogeschool uit Leeuwarden. Deze HBO-studenten helpen de Protestantse Gemeente van Stiens bij de organisatie van deze musical. Voor de Stiensers is het bijzonder dat zij als kerkelijke organisatie nu naadloos samenwerken met een niet-kerkelijke organisatie, zoals in dit geval een hogeschoolopleiding.

Productieteam

De Stienser musical staat onder regie van Marjet van der Wal. De muzikale leiding is in handen van ons gemeentelid Ridzert Beetstra. Het decor voor de musical is gemaakt door Cees Buisman, koster van de Sint-Vituskerk. Een Stuurgroep, onder leiding van onze immer enthousiaste Stienser predikant Jaap Overeem is al vanaf begin 2010 bezig om deze musical voor te bereiden en het is prachtig om nu te zien hoe het resultaat groeit. Zorg ervoor dat je deze musical niet mist. Na de grote landelijke 'Joseph'- productie zet ook Stiens haar eigen Jozef-productie nu op de kaart.

Vrijwilligers en commerciële partners
Veel dank zijn we verschuldigd aan al die vrijwilligers. In zo'n muziekproject gaat bijzonder veel tijd zitten. Dank zijn wij ook verschuldigd aan diverse commerciële partijen, die deze musical mede mogelijk maken. De drie uitvoeringen van de musical ‘Jozef’ vinden plaats op: 

  • Vrijdagavond 23 maart  2012 (de zaal gaat open om 19:00 uur en de voorstelling vangt aan om 19:30 uur);
  • Zondagochtend 25 maart 2012 (de zaal gaat open om 10:00 uur en de voorstelling vangt aan om 10:30 uur);
  • Zaterdagavond 31 maart  2012 (met dezelfde tijden als op 23 maart)).
Haal tijdig je gratis toegangskaart
Alle drie voorstellingen vinden plaats in de Sint-Vituskerk van Stiens. De toegang is gratis, maar je moet vooraf wel even toegangskaarten halen bij de Bruna-winkel in Stiens. Vanaf morgen 1 maart 2012 zijn de gratis toegangskaarten bij Bruna in Stiens verkrijgbaar. Na afloop van de musical is er voor alle gasten een drankje verkrijgbaar in het Sint-Vitushús tegenover de kerk.

Geen opmerkingen: