maandag 28 november 2011

SBenRM zorgt goed voor Sint & Piet

Maandag 28 november 2011

Sinterklaas in de etalage
Als de Nederlandse detailhandel in deze periode van het jaar de etalages hoofdzakelijk hebben ingericht in het teken van het naderende Sinterklaasfeest, kan een opleiding als Small Business en Retail Management (SBenRM) vanzelfsprekend niet achterblijven. De hogere beroepsopleiding SBenRM van Stenden Hogeschool te Leeuwarden, die onder andere opleidt voor zelfstandig ondernemerschap en voor managementfuncties in de retailsector in het algemeen en in de detailhandel in het bijzonder, laat zien ook oog te hebben voor de tijd van het jaar.

Sinterklaas in de display
Op een markante plaats, in een bocht van de brede gang van de afdeling Small Business en Retail Management hangt naast de koffiehoek een hele grote poster van een vriendelijk ogende Sinterklaas en een vrolijke Zwarte Piet. Een bijpassende display zorgt voor de verdere aankleding van deze al op grote afstand in het oog springende presentatie. Twee jutezakken van Sinterklaas, opgezette schoenen gevuld met Sinterklaasgedichten en hier en daar wat snoepgoed; het zijn de elementen die onmiskenbaar bij zo'n sfeerplaatje horen. En in de top van de display uiteraard een aantal acrobatische pieten.

Nachtelijke pauze voor Sint & Piet
En voor het geval dat Sinterklaas en Zwarte Piet vannacht op de dakentocht toch ook even binnen kijken in het hogeschoolgebouw, staan links en rechts van de display twee fauteuils om binnen even op te warmen en uit te rusten. Handig, zo vlakbij de koffiehoek.

Geen opmerkingen: