vrijdag 7 oktober 2011

Shoeby in Stiens

Vrijdag 7 oktober 2011

In het winkelcentrum van de Langebuorren in Stiens is een kledingzaak van Shoeby gevestigd. Shoeby is een franchiseketen, die werkt met zelfstandig ondernemers die als franchisenemer de winkelformule van Shoeby exploiteren. Shoeby beoogt eigentijds, herkenbaar te zijn met een duidelijke eigen identiteit. Men combineert sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.

Het assortiment van deze winkelketen omvat dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken, zoals Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic. Voor meisjes en voor jongens voert Shoeby ook eigen labels, zoals Jilly, Jill en Mitch. Daarnaast verkoopt men aan bovengenoemde doelgroepen ook schoenen.

Shoeby opereert in het middensegment van de kledingmarkt. De winkels bevinden zich veelal in het winkelhart van de kleine(re) plaatsen – zoals bijvoorbeeld de Shoeby-vestiging in Stiens - of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Men werkt met veel wisselende collecties en met instore-presentaties. De Toyota-bedrijfsauto van de Stienser Shoeby-detaillist zien we af en toe staan nabij het winkelpand aan de Langebuorren van Stiens.

Vaste klanten met een Shoeby Savers Card biedt men verruimde openingstijden tijdens extra koopavonden en zij worden als eersten op de hoogte gebracht van de laatste fashion trends, van nieuwste collecties en van extra aantrekkelijke aanbiedingen. Voor klanten die zich eerst thuis willen oriënteren op het actuele assortiment van de winkel is er volop gelegenheid dat assortiment te bekijken op de website van Shoeby. Verder is Shoeby ook digitaal te volgen via Facebook, Hyves en Twitter.

Geen opmerkingen: