donderdag 8 september 2011

Welkom student & Welcome student

Donderdag 8 september 2011

Vorige week hadden we binnen Stenden Hogeschool de StudieStartWeek voor alle eerstejaars studenten. Een prima week om kennis te maken met je medestudenten, met de hogeschoolmedewerkers, met je opleiding, met het werkveld waarvoor je zult worden opgeleid, met Stenden Hogeschool en met Leeuwarden als studentenstad. De ouderejaars studenten en de medewerkers van de hogeschool heten dan de eerstejaars studenten van harte welkom in onze hogeschoolgemeenschap.

Een week later - deze week - arriveren dan ook alle ouderejaars studenten na een welverdiende vakantie. Ook zij worden door de docenten, het opleidingsmanagement en de overige stafmedewerkers van harte verwelkomd. Elke opleiding doet dat op een eigen manier. Als je momenteel op de tweede verdieping van het hogeschoolgebouw loopt, zie je dat ook de opleiding Small Business en Retail Management de gearriveerde en teruggekeerde studenten hartelijk welkom heet.

"'t Zijn de kleine dingen die het doen, die het doen", zo zongen Saskia & Serge jaren geleden al. Zo is het ook hier: "Welkom student" & 'Welcome student".
Het zijn maar twee woorden, maar ze zijn veelzeggend.
Fijn dat je er (weer) bent!

Geen opmerkingen: