vrijdag 1 juli 2011

Friese Computerservice in Stiens

Vrijdag 1 juli 2011

Aan de Smelbrêge in Stiens, verscholen aan het eind van een smalle steeg tussen Reisbureau Stiens en café-restaurant De Smalle Brug is de winkel gevestigd van Friese Computerservice. De Volkswagen Golf-bedrijfswagen van Friese Computerservice staat tijdens de winkelopeningsuren doorgaans langs de Smelbrêge, aan de voet van de kerktoren van de Sint-Vituskerk.

Dit bedrijf is gevestigd in Stiens, maar is actief in heel Fryslân. Als je computer stuk is of als bijvoorbeeld je laptop traag werkt, kun je je computer voor reparatie afgeven in het winkelpand in Stiens. Maar ze kunnen de meeste storingen ook bij je thuis verhelpen.

Goede computerhulp is belangrijk. Een computer gaat voor je gevoel altijd stuk op het moment dat het je beslist niet uitkomt. Als de computer crasht, vrees je al snel voor je bestanden. Sommigen proberen de storing zelf te verhelpen, met ook wel eens alle negatieve gevolgen van dien. Als je computer helemaal niet meer bruikbaar is, of als belangrijke informatie zoals foto’s daarop onvindbaar zijn, is het raadzaam om voor reparatie naar een gespecialiseerd computerreparatiebedrijf te gaan. Daartoe kun je in Stiens naar de Friese Computerservice.

Computers spelen een steeds belangrijker rol in ons leven. E-mail, internetbankieren, producten kopen of verkopen zijn inmiddels dagelijkse activiteiten van velen van ons. Zolang je computer goed functioneert, is er geen vuiltje aan de lucht, maar o wee als hij het niet doet, dan merk je hoe afhankelijk je al bent geworden van een goed functionerende computer en van een goed functionerend internet.

2 opmerkingen:

Feenstra zei

Wat een leuk stukje over Friese Computerservice. Ik heb mijn computer al eens repareren door deze alleraardigste jonge man. Hopelijk zal Friese Computerservice de mensen van Stiens en omstreken nog lang bedienen.

Vr gr
A.K. Feenstra

Wiep Koehoorn zei

Geachte heer Feenstra,
Inderdaad, ik kreeg eerder al eens een andere reactie op dit blogbericht, waaruit bleek dat het op prijs wordt gesteld dat we hier in Stiens een computerservicebedrijf in onze middenstand hebben.
vr. gr.
Wiep Koehoorn
20juli11