maandag 7 maart 2011

Vergadering Regiocomité Fryslân Vereniging VU-Windesheim

Maandag 7 maart 2011

Na onze avondmaaltijd in de 'Canteen' van Stenden University Hotel (SUH) vergadert het Regiocomité Fryslân in één van de vergaderzalen van SUH te Leeuwarden. De Regiocoördinator van VU-connected is zoals te doen gebruikelijk ook aanwezig, om samen met ons vorm en inhoud te geven aan de publieksactiviteiten van VU-connected, die we in en vanuit onze provincie organiseren.

Zo blikken we terug op het bijzonder geslaagde Debatcafé van 23 februari 2011, dat we in de vorm van het Provinciaal Verkiezingsdebat organiseerden. Op dit moment werken we aan publieksactiviteiten in het kader van VU-connected, zoals Debatcafé's, een landelijke herdenking, lezingen, de statutaire jaarvergadering, en de jaarlijkse aluminibijeenkomst van de Vrije Universiteit. Allerlei onderwerpen passeren de revue, zoals bijvoorbeeld: bijbelzilver, Tsjernobylramp, verschoolsing, jeugdzorg, terpen, het nieuwe werken en de beoogde University Campus Fryslân.

Daarna komen ook diverse verenigingsaspecten aan bod, zoals de samenstelling van ons Regiocomité, Linkedin, regiocoördinatie, bestuur, denk- en doetanks, landelijke ledenraad en het Voorzittersoverleg dat volgende maand zal worden gehouden. Aan het eind van de vergadering hebben we met zijn allen goed in beeld welke activiteiten en werkzaamheden we in de komende weken zullen uitvoeren om serieus werk te maken van een goed samenwerkend verband van de Vrije Universiteit, VU-medisch centrum, Christelijke Hogeschool Windesheim, Vereniging VU-Windesheim en hun gezamenlijke alliantie VU-connected.

Geen opmerkingen: