maandag 3 januari 2011

ANWB Weekplanner 2010

Maandag 3 januari 2011

Eind 2009 is de ANWB Weekplanner 2010 verspreid onder de leden van de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond (ANWB). Deze kalender attendeerde ANWB-leden gedurende het gehele afgelopen kalenderjaar op aanbiedingen en uitstapjes, maar gaf ook tips waarmee leden bijvoorbeeld de eigen milieubelasting kunnen verkleinen.

De ANWB is één van de oudste verenigingen van Nederland. De Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond werd in 1883 opgericht en begon toen met 25 verenigingsleden. Intussen is dat ledental gegroeid tot bijna vier miljoen mensen, dus bijna 25% van alle inwoners van Nederland staan geregistreerd als ANWB-lid.

Met deze Weekplanner wilde de ANWB haar leden laten zien wat de vereniging voor haar leden kan betekenen. Bijna elke week bood de ANWB een aanbieding voor onder andere een dagje weg, een vakantie, een hebbeding voor op reis en/of een accessoire voor bijvoorbeeld je auto. Kortom, in totaal 43 acties en aanbiedingen ten behoeve van je mobiliteit, vrije tijd en/of vakantie. Achterin deze jaaragenda zijn daartoe alle kortingbonnen opgenomen. Alleen ANWB-leden konden met hun geldige lidmaatschapskaart hiervan gebruik maken.

De bovenzijde van de weekplanner biedt steeds een uitgewerkt thema en de onderzijde toont de daarbij behorende weekkalender.
Enkele weekthema's zijn:
- Recht zo die gaat; over reisverzekeringen;
- Van je Valentijn; om je partner ook lid te maken;
- Balletje slaan; om eens les te nemen op de ANWB-golfschool;
- Oranje Boven!; over activiteiten op Koninginnedag;
- Dag van het Park; om aandacht te vragen voor natuur dicht bij huis;
- Lieve Papa; met tips voor Vaderdag;
- Bon Voyage!; over de hulp van de ANWB om goed voorbereid op vakantie te gaan;
- Brug open? Motor uit!; een oproep om je motor uit te zetten bij meer dan 1 minuut wachttijd;
- Je bent wat je draagt; met korting op kleding van de Human Nature FairTrade-collectie;
- De paden op; met drie tips voor een herfstwandeling in de mooiste bossen van Nederland;
- Lekker lezen!; een overzicht van de acht verschillende ANWB-tijdschriften;
- Heel erg bedankt!; een bedankje aan alle vrijwilligers in Nederland, in het kader van de (inter)nationale vrijwilligersdag.

Geen opmerkingen: