woensdag 8 december 2010

Afsluiting van de audit in Qatar

Woensdag 8 december 2010

Aan het begin van de ochtend word ik samen met de panelleden van het Proefvisitatieteam van Stenden hogeschool afgehaald bij ons hotel in Doha, om van daaruit naar de Qatarese campus van Stenden hogeschool te rijden. Daar starten we met een briefing-sessie voor een groep studenten van de drie opleidingen, die hier worden aangeboden op deze Stenden campus site in Doha. Daarna gaat de studentengroep in gesprek met het proefvisitatieteam van deze tweedaagse quality audit.

Daarna start het auditteam met een uitgebreide documentenstudie en gaat het tussen die bedrijven door nog in gesprek met een aantal stakeholders, zoals docenten, staf en management van deze global campus site. Aan het eind van de middag worden de eerste resultaten van deze audit globaal gerecapituleerd in het bijzijn van het management en van het opleidingenteam.

Na een korte tussenstop in het hotel vertrekken we aan het begin van de avond voor het avondprogramma, dat we doorbrengen in de souk van Doha. In een sfeervolle entourage van deze Arabische marktplaats van winkeliers, ambachtslieden, dienstverleners en horecagelegenheden brengen we als collega’s uit Nederland en Qatar deze gezellige, afsluitende avond samen door. Beide partijen spreken uit dat het waardevol is geweest om als collega’s van twee van onze Stenden Global Campus Sites met elkaar in gesprek te zijn over het voortdurend verder optimaliseren van de kwaliteit van ons internationaal hoger onderwijsaanbod.

Geen opmerkingen: