vrijdag 27 augustus 2010

Start nieuw seizoen van Students @ Stenden

Vrijdag 27 augustus 2010

De hele week is het een drukte van belang in de Leeuwarder vestiging van Stenden hogeschool. Het is deze week namelijk Studiestartweek voor eerstejaars studenten. Ouderejaars studenten en medewerkers van de hogeschool bieden deze beginnende studenten gedurende de hele week een gevarieerd introductieprogramma aan, waarbij kennismaking met de hogeschool, met de opleiding, met het onderwijsmodel, met de studentenvereniging, kennismaking met elkaar en met de stad centraal staan.

Er zijn onder andere activiteiten binnen de hogeschoolgebouwen, buiten op de kenniscampus en in het centrum van de stad. Een nachtelijke kennismaking met Leeuwarden als uitgaanscentrum hoort er natuurlijk ook bij.

Van de activiteiten worden door diverse studententeams van de Stenden-opleiding Media en Entertainment Management mediaregistraties gemaakt. Elke dag verschijnt een magazine, de zogenaamde "Stenden Daily"; ze liggen overal in de school voor het oprapen. Ook worden filmopnamen gemaakt van activiteiten en worden interviews afgenomen.

Stenden hogeschool heeft deze week ook haar eigen televisiezender, genaamd: "SSW TV". De uitzendingen van deze "Stenden Studie Start Week Televisie" kunnen worden gevolgd op de televisieschermen in Stenden hogeschool te Leeuwarden. De televisieuitzendingen zijn ook te volgen via Youtube, Twitter, Hyves en via de Leeuwarden lokale omroep Mercurius.

Geen opmerkingen: