zaterdag 17 april 2010

50 jarige Anne & Rennie zijn 25 jaar getrouwd

Zaterdag 17 april 2010

Vooral vanwege het groot aantal verjaardagen in de onze familie is de maand april altijd een ware feestmaand. Dit jaar is bijzonder, want behalve hun beider 50e verjaardag vieren Rennie & Anne dit jaar ook hun 25 jarig huwelijksjubileum.

Ter gelegenheid van die drie heuglijke feiten zijn we vanmiddag en vanavond als familie en vrienden bijeen in Partycentrum De Dikke Draai te Surhuisterveen. Op het feestprogramma staan onder andere ontvangst met koffie & gebak, een kegelsessie en aansluitend een koud en warm buffetdiner.

Gelske en Wiesje, de beide dochters van Rennie & Anne, hebben voor het bruidspaar enkele verrassingen in petto en tijdens het diner draait op de achtergrond een Powerpoint-presentatie over 50 jaar Anne, 50 jaar Rennie en 25 jaar Anne & Rennie. Gelukkig zien we samen met Rennie & Anne terug op 50 goede, gezonde jaren; in het volle besef hoe belangrijk gezondheid en geluk ons leven & welzijn bepalen. Na vandaag richten we ons vooral weer op de toekomst, in de hoop dat we er nog vele jaren voor elkaar mogen zijn.

Geen opmerkingen: