donderdag 25 maart 2010

Haan Reklame in Stiens

Donderdag 25 maart 2010

Signmaking is meer dan een eenmalige actie voor een reclameboodschap; het bepaalt op langere termijn het gezicht van je bedrijf, je product of je dienst. Aan de Seerob op het bedrijventerrein van Stiens is een signmaker gevestigd. Haan Reklame is een totaalleverancier van binnenreclame en buitenreclame. Het bedrijf bestaat sinds 1988. Een team van zo’n twaalf medewerkers werkt voor een groot aantal opdrachtgevers in diverse branches. Door allerlei specialismen in eigen huis te hebben, is Haan Reklame breed in haar dienstverlening; van bijvoorbeeld vrachtwagenbelettering tot interieurdecoratie en van lichtreclame tot huisstijl-implementatie.

Haan Reklame is onder andere actief in de disciplines: binnenreclame (bijvoorbeeld spandoeken), buitenreclame (bijvoorbeeld reclameborden, ook in rotapanels), autoreclame, grootformaat full color, gevelreclame, lichtreclame en bewegwijzering (met bijvoorbeeld quicksigns).

Bij de Borduurstudio kun je terecht voor afname van enkele stuks textiel, maar je kunt er ook een heel bedrijf aankleden met bijvoorbeeld borduurwerk op bedrijfskleding of op sportkleding. Daarnaast wordt tevens gewerkt met technieken als persen en zeefdrukken.

Een door Haan Reklame ontworpen logo of een door jezelf aangeleverd logo kan worden verwerkt tot autoreclame, die bij je organisatie past. Dat kan door autobelettering, stripings en allerlei combinaties van teksten en beelden; zelf ook met complete carwraps.

Met de kennis die men van gevelreclame (bijvoorbeeld vlaggen en banieren) en lichtreclame (ook in neon) heeft, kunnen ze je passend advies geven over kleur en lichtsterkte. Voor het plaatsen van lichtreclame (bijvoorbeeld lichtbakken) is een vergunning nodig. Ze berekenen de lichtsterkte van je lichtreclame en zorgen ervoor dat die binnen de landelijke norm van lichthinder valt. Daarmee wordt de aanvraag voor je vergunning optimaal begeleid.

Ook als je als organisatie op een beurs graag gezien wilt worden, denkt Haan Reklame over de beurspresentatie met je mee. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de aanschaf van een standaard presentatiewand, maar ook verdergaand voor een volledige custom-made, eigen beursstand. Je kunt hier terecht voor de productie, de levering of verhuur van alles wat je in je beursstand wilt hebben.

Qua gevelreclame zou je voor je bedrijf kunnen kiezen voor een reclamebord, een bord met bijvoorbeeld freesletters of zelfs een complete gevelbekleding. Je huisstijl wordt dan doorgevoerd op de gevel van je bedrijfspand om zo een passende uitstraling te realiseren; bijvoorbeeld heel zakelijk of exclusief of misschien ook wel opvallend origineel.

Voorts kun je er terecht voor allerlei fullcolour-producten als bijvoorbeeld: foto’s, artist impressions, logo’s en stickers. En alles kan worden geproduceerd op zelfklevend materiaal en voorzien van een UV-Block laminaat; om zo blijvend iets moois te laten zien.

Als je op de weg van Leeuwarden naar Hallum het westelijk gelegen bedrijventerrein Middelsee van Stiens passeert, zie je het opvallende bedrijfspand van Haan Reklame. En wellicht heb je ook de Opel-bedrijfswagen van Haan Reklame BV wel eens gezien, met daarop het beeldmerk met hanekam, met ook Haans motto “Signs with passion” en uiteraard de opvallend grote vogelkop van een haan.

Geen opmerkingen: