dinsdag 15 december 2009

Kerstlunch voor het Quality Assurance Team van het Corporate Office

Dinsdag 15 december 2009

In de week voorafgaand aan de kerstvakantie wordt ook hard gewerkt om de laatste zaken die in dit lopende kalenderjaar nog moeten worden afgewikkeld, af te handelen. Ook is het een passende week van terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het komende kalenderjaar. En evenals in veel andere organisaties is dit een week van kerstvieringen, kerstdiners, kerstpakketten, kerstborrels, kerstkaarten verzenden, kerstontbijt en alle andere evenementen waar het woord "kerst" vóór kan worden gezet.

Als team van de afdeling Quality Assurance van het Corporate Office van Stenden hogeschool hebben we ervoor gekozen om dit jaar waardig af te sluiten met een kerstlunch, op een dag waarop wij met zijn allen als team aanwezig kunnen zijn. Dat is vandaag. Mooi is dat ook onze met bevallingsverlof zijnde collega Regina vandaag - samen met haar onlangs geboren dochter (zie mijn weblogbericht van 17 november 2009) - met ons aan de kersttafel kan aanschuiven.

We genieten vanmiddag van een heerlijke Kerstlunch in Stenden University Hotel, het leerbedrijf van onze opleiding Hoger Hotel Onderwijs. De Nederlandse en Duitse studenten die ons vandaag bedienen, doen erg hun best om er een aangename bijeenkomst van te maken. De studenten zijn buitengewoon voorkomend, zorgen voor een plezierige sfeer en hebben ook oog voor de baby in ons midden. Gelukkig hoeft deze baby geen genoegen te nemen met een kribbe, zoals we dat uit het Kerstverhaal kennen, maar kan onze jongste gast genoeglijk in de "Maxi Cosy" en heel dicht bij haar trotse moeder zijn.

Als we hebben genoten van al het lekkers en van een aangenaam verpozen, krijgen we van Helma allen de Inspiratie(scheur)kalender 2010 van Stephen Covey mee. We kunnen daarmee weer een heel jaar vooruit.

Geen opmerkingen: