woensdag 25 februari 2009

Wereldgasten op Open Dag Stenden hogeschool 7 maart 2009

Woensdag 25 februari 2009

"Wereldgasten bij Stenden" is het nieuwe thema van de Open Dag van Stenden hogeschool op zaterdag 7 maart 2009. Maar liefst negen wereldgasten, waaronder Richard Krajicek, Jort Kelder en Sara Kroos, komen naar deze Open Dag om te vertellen over hun studietijd, hun carrière en natuurlijk over de mogelijkheden die Stenden hogeschool biedt.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur staan de deuren open op de Stenden-locaties in Leeuwarden, Emmen, Assen, Groningen en Meppel. Volop redenen voor aanstaande studenten en hun ouders om te komen. Deze Open Dag van Stenden hogeschool is voor nieuwe studenten een uitstekende gelegenheid om sfeer te proeven, het studieaanbod te bekijken en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Dat zijn er nogal wat. Hierbij onderscheidt Stenden hogeschool zich vooral vanwege haar internationale oriëntatie.

Met de komst van verschillende wereldgasten is het extra aantrekkelijk om op zaterdag 7 maart 2009 de Open Dag van Stenden hogeschool te bezoeken. De toppers zijn aanwezig op de volgende locaties:
> Wereldgasten die naar Emmen gaan, zijn Richard Krajicek, Dennis Karpers en Adelinde Cornelissen;
> Wereldgasten in Leeuwarden: Jort Kelder, Sara Kroos, Annemarie van Gaal, Willem Reimers en Sebastiaan Labrie;
> Ook is er een rol weggelegd voor voormalig Stenden-studente Miriam Stuut, die onlangs is verkozen tot Leraar van het Jaar 2008. Zij zal op 7 maart 2009 spreekbeurten geven op de Stenden-vestigingen in Meppel, Assen en Groningen.

Geen opmerkingen: