zaterdag 10 januari 2009

De Vrijdagochtend Taart Bak Club

Vrijdag 9 januari 2009

Gedurende de resterende looptijd van een accreditatieproject dat zal leiden tot de start van een nieuwe HBO-Bacheloropleiding van Stenden hogeschool heb ik vanmorgen mijn wekelijks voortgangsconsult bij het projectmanagementteam van deze nieuwe opleiding in wording. We bespreken de voortgang van de afgelopen week en stellen de detailplanning voor de komende 7 weken bij.

Na afloop van deze consultancy-sessie word ik door de project-Dean uitgenodigd om nog even koffie met taart te nuttigen in de koffiehoek van de opleidingen Vrijetijdsmanagement (VM) & Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTenRO). Daar ga ik graag op in. Dan volgt een gezellige koffiepauze met docenten en andere medewerkers van deze twee opleidingen.

Deze koffie met taart-pauze is exclusief bedoeld voor de leden van de Taartbakclub van VM & HTenRO. Elke vrijdagochtend zorgt één van de clubleden voor een taart. Vandaag is dat collega Jeroen van Vliet. De plicht om om de beurt een taart te leveren, garandeert het recht om elke week aan te schuiven aan de taarttafel van deze Taartbakclub; "a good deal!". Het resultaat is een gezellig koffiekwartier, waarna iedereen - met vandaag dank aan Jeroen - weer uiteengaat naar ieders werkplek. Volgende week volgt weer een nieuwe verrassingstaart.

Geen opmerkingen: