vrijdag 3 oktober 2008

De HEMEL is Nu op aarde

Vrijdag 3 oktober 2008

Van 24 oktober tot 3 november 2008 is de Bijbel10daagse. Thema dit jaar is: “De Bijbel tussen Trend en Traditie”. Als Nederlands Bijbel Genootschap (NBG) organiseren we in die week overal in het land activiteiten rondom dit jaarthema. Als je wilt weten wat er in jouw regio en plaats gebeurt, kun je dat vinden op de NBG-website van de Bijbel10daagse.

Maar er is meer. Deze week heeft het NBG voor het eerst een glossy magazine uitgegeven met als titel: “Hemel, Glossy die verder kijkt”. “HEMEL” is een fullcolour magazine van 148 pagina’s. HEMEL is een eenmalige Bijbelglossy. In HEMEL vind je alles wat je in andere glossy’s ook vindt: lifestyle, liefde, bekende Nederlanders, boeken, mode, koken, verrassende beeldreportages, films en nog veel meer. Maar in HEMEL heeft alles een subtiele link met de Bijbel. En dat is heel mooi gedaan. Met de glossy HEMEL brengen we een glimp van de Hemel op aarde. Even genieten, wat lezen, er doorheen bladeren. HEMEL kun je ook zien als een prettige kennismaking met de Bijbel.

Laat je verrassen en koop HEMEL nu! Lees daarin bijvoorbeeld de interviews met spraakmakende bekende Nederlanders, zoals Arie & Pieter Boomsma, Ruben Fernhout, Linda Wagenmakers, Kew Jaliens, Johan Cruyff en de column van Nico ter Linden. Verder reportages en artikelen over bijvoorbeeld Groenland, Gsus, terminale drugsverslaafden en waar je de Bijbel elke dag op straat tegenkomt. HEMEL is vanaf 1 oktober 2008 te koop bij: Albert Heijn, AKO en Bruna. HEMEL kost € 5,- (incl. verzendkosten) en je kunt het magazine ook hier bestellen, zolang de voorraad strekt.

Tip
Koop direct twee en geef één exemplaar kado als verjaardagsgeschenk, als Sinterklaaskado of gewoon omdat je een ander de HEMEL ook gunt.

Geen opmerkingen: