maandag 15 september 2008

Feest in Gran Place

Zaterdag 13 september 2008

Het blijft vanmorgen lang stil in ons huisje aan de recreatieplas van Landal Greenpark 't Loo. We staan allen veel later dan gebruikelijk op en genieten in alle rust van ons ontbijt met een bakje koffie. Daarna neemt ook iedereen rustig de tijd om zich voor te bereiden op ons familiefeest van vandaag in dit recreatiepark.

Rond 17.00 uur komt onze familie bijeen in de Multizaal van het Gran Place. Na koffie met gebak, feestelijke speeches met beamerpresentaties en een aperitief verlaten we de Multizaal, waar we deze besloten familiesessie hebben.

Om 18.30 uur gaan we met zijn zesentwintigen naar het buffet in Kasteel 't Loo. Na een drankje genieten we hier vanavond met z' n allen van een heerlijk koud en warm buffet. Er is voldoende gelegenheid om gevarieerd te eten wat je lekker vindt en om elkaar in een vrolijke sfeer te ontmoeten. Die feestelijke sfeer wordt - voor ons onverwacht - ondersteund door een shantykoor uit Vaassen, dat zich na enige tijd in vol ornaat voor een optreden meldt. Hun meeslepende zeemansliedjes met bijpassende entourage zorgen voor een welkome vrolijke noot in dit sfeerrijke “ Middeleeuwse” buffetrestaurant.

Geen opmerkingen: