maandag 15 september 2008

Dagje Gelderse Natuur & Cultuur

Zondag 14 september 2008

Deze nieuwe week begint met ons verblijf in Landal Greenpark Landgoed 't Loo. Tijdens en na de brunch worden de plannen voor vandaag gemaakt. We rijden eerst met zijn allen via ' t Harde naar het Majuba Bervoetsbos. Daar gaan we aan de wandel door het bos en over het heideveldje dat hier in het bos ligt.

Daarna rijden we weer terug naar ' t Harde en vandaar gaan we door naar de vestingstad Elburg. In de afgelopen drie dagen waren hier de zogenoemde Botterdagen. Alhoewel die festiviteiten voorbij zijn, is het nog steeds gezellig in het oude stadscentrum en in de haven van Elburg. Hier liggen nog enkele botters, een aantal Elburgse, maar ook ligt er nog een enkele botter van Urk.

Teruggekomen op het Landal Greenpark gaat onze jeugd nog zwemmen in het zwembad van dit park. De zon schijnt vanmiddag, dus het is ook aangenaam om lekker in de zon op ons terras te zitten. Totdat de zon achter de bomen verdwijnt, blijft het onbewolkt. We kunnen derhalve buiten op het terras genieten van onze avondmaaltijd.

Geen opmerkingen: