dinsdag 15 april 2008

Nieuwe HBO-Masteropleiding Leren & Innoveren

Dinsdag 15 april 2008

In navolging van het succes van onze gemeenschappelijke masteropleiding Special Educational Needs hebben Stenden hogeschool en Christelijke Hogeschool Windesheim wederom hun krachten gebundeld. Samen gaan beide hogescholen een nieuwe "Educatieve HBO-Masteropleiding Leren & Innoveren" aanbieden. Veel werk is al verzet om dit mogelijk te maken.

Vanmiddag en vanavond hebben Windesheim en Stenden de benodigde expertise bijeengebracht om afspraken te maken hoe en wanneer de aanvraag voor accreditatie van de nieuwe opleiding bij de NVAO zal worden ingediend. Stuurgroep, Projectleiding, Lectoren, Docenten en Kwaliteitszorg-stafmedewerkers zijn vandaag in Zwolle bijeen om afwisselend in subgroepen en plenair daartoe van gedachten te wisselen over de vorm, de inhoud en de aanvraagprocedure met betrekking tot deze beoogde nieuwe opleiding.
Als in de avond het nieuwe actieplan voor de komende werken gereed is, weet iedereen wat hem of haar vanaf vandaag staat te doen om dit nieuwe onderwijsprogramma op verantwoorde wijze te realiseren.

Geen opmerkingen: