donderdag 27 maart 2008

1e Landelijk Beraad Nederlands Bijbelgenootschap


Donderdag 27 maart 2008

Het is de eerste keer dat we vandaag bijeenkomen als Landelijk Beraad van het Nederlands Bijbelgenootschap. Dit is een geheel nieuw orgaan binnen het NBG. Het Landelijk Beraad is het overleg- en adviesorgaan ten behoeve van het vrijwilligerswerk in de regio's van het NBG. Deze groep komt met voorstellen en adviezen (bij bijvoorbeeld de directeur van het NBG) om het vrijwilligerswerk nog effectiever en efficiënter te maken.


Bert de Jong (NBG-manager van de afdeling Presenteren en Activeren) fungeert deze opstartvergadering in Hotel Leusden als enthousiasmerend avondvoorzitter en brengt ons na een kennismakingsronde tot de eerste werkafspraken.

We wijzen onze afvaardiging naar de Landelijke Ledenraad van de NBG aan èn benoemen Hans van Loon als onze eerste voorzitter van het Landelijk Beraad. Met dit elftal - elke regio 2 vertegenwoordigers èn Bert de Jong als toegevoegd lid - zullen we proberen om de vrijwilligersbeweging van het Nederlands Bijbelgenootschap zo goed mogelijk te dienen met onze adviezen en voorstellen.

1 opmerking:

Paul zei

Dag Wiep,
Wat mooi dat je dit op je blog hebt gezet. Gisteren moesten we nog nadenken en zoeken wanneer het eerste LB geweest is.
Hartelijke groet,
Paul