donderdag 3 maart 2022

Gezinsweekend in Norg

Vrijdag 25 februari 2022
 
Wellness bungalow Beukenhoek op De Norgerberg

















Norg
Na een hele lange periode van zorgvuldig afstand houden, vonden we het in november vorig jaar wel eens weer verantwoord om een gezinsweekend voor ons hele gezin te plannen in het vroege voorjaar van 2022. Zo gezegd, zo gedaan, en het resultaat daarvan is dat we vandaag met zijn allen als (groot)ouders en (klein)kinderen van verschillende kanten afreizen naar het Drentse Norg.

De Norgerberg
Al in november vorig jaar hebben we hier op het Bungalowpark De Norgerberg een 12-persoons Wellness Bungalow gereserveerd, in de hoop dat we daar ondanks de corona-pandemie toch een weekend op verantwoorde wijze kunnen verblijven en recreëren. We huren een bosbungalow van twee verdiepingen, met meerdere slaapkamers, badkamers, toiletunits en een buitensauna, waar we allen de ruimte hebben om ons ongedwongen te bewegen en te verblijven. Het zal een waar feest zijn om elkaar als complete gezin weer eens met zijn allen gelijktijdig te ontmoeten.

Langeloër Duinen
Aan het begin van de middag reizen Durkje en ik af naar deze bosbungalow Beukenhoek in de Langeloër Duinen, en nadat wij onze partij bagage hebben geïnstalleerd in de bosbungalow, arriveren in de tweede helft van de middag alle kinderen en kleinkinderen. Rond het avonduur gaan we van start met een Hollandse stamppotmaaltijd, en als aan het begin van de avond de kleinkinderen naar bed zijn gebracht, hebben we met zijn achten als volwassenen een gezellige voortzetting van de avond voor de boeg.

Geen opmerkingen: