vrijdag 4 december 2020

Eerstejaars werk Vaktherapie van NHL Stenden Hogeschool

Donderdag 3 december 2020
 

Beeldend werk van 1e jaars voltijdse studenten Vaktherapie











Beeldend werk van studenten Vaktherapie
Ook al zijn er in het kader van de Corona-noodverordening veel beperkingen gesteld aan het onderwijs in het algemeen en ook aan het hoger beroepsonderwijs in het bijzonder, het onderwijs gaat gelukkig wel door. Medewerkers en studenten van onze NHL Stenden Hogeschool zetten alles op alles om goed te  onderwijzen en effectief te leren.
Zo gaat ook het onderwijs van onze HBO-Bachelor-opleiding Vaktherapie te Leeuwarden door. Dat weten we niet alleen, maar dat zien we ook. Als ik vanmorgen door de lege Kennisboulevard van onze Leeuwarder hogeschoolvestiging loop, passeer ik een rijk gevulde vitrine van de opleiding Vaktherapie. En die vitrine is al vele jaren een stopper in onze hogeschool, want het bekijken van de werkstukken van onze Vaktherapie-studenten geeft altijd een boeiende kijk op onze studenten en op hun werk.
Het studentenwerk dat momenteel wordt geëxposeerd in deze vitrine is afkomstig van onze eerstejaars studenten van die beroepsopleiding Vaktherapie. Bij het werk staat in enkele bewoordingen dat wij middels deze mooie werkstukken kennis maken met onze eerste jaars voltijdse studenten, die worden opgeleid tot Beeldend Vaktherapeut.

Geen opmerkingen: