zondag 9 augustus 2015

Zomers vakantiediner in Kaap Hoorn

Zaterdag 8 augustus 2015
|Gezinsdiner op een mooie zomeravond in Paviljoen Kaap Hoorn















Tussen de zomervakanties
Voordat onze zomervakantie afloopt en voordat vier andere gezinsleden nog op vakantie gaan, benutten we deze zaterdagavond om als gezin bijeen te komen in Paviljoen Kaap Hoorn aan de oever van het Hoornse Meer.
Het biedt ons de gelegenheid om met drie van ons terug te blikken op de afgelopen zomervakanties in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje, terwijl we met de andere vier nog vooruitblikken op de meer exotische vakantiereizen die zij nog zullen maken naar Costa Rica & Panama en Sri Lanka.

Over nu en later
Daarnaast staan we stil bij waar iedereen zoal mee bezig is en mee aan de slag gaat, en uiteraard wordt Pieter door ons in het zonnetje gezet vanwege zijn recente afstuderen aan de twee Master-opleidingen van Stenden Hogeschool (MISM) en van London Metropolitan University (MA), met daarbij tot ieders vreugde ook direct al zijn nieuwe baan bij de Provinsje Fryslân, waar Pieter over twee weken zal beginnen te werken. En zo genieten we buiten op het terras van dit aangename zomeravonddiner, en van het aangename gezelschap van elkaar.

Geen opmerkingen: