vrijdag 17 april 2015

Mim 79 jaar in Groepsrestaurant De Hûskeamer

Donderdag 17 april 2015
Feestelijke wanddecoratie in De Hûskeamer van Oudega


















Smûk
Plaats van samenkomst is groepsrestaurant De Hûskeamer, aan de rand van het Friese dorp Oudega nabij Drachten. Dit restaurant is gevestigd in een karakteristieke boerderij, die voorheen jarenlang dienst heeft gedaan als melkveebedrijf. Dit groeprestaurant kan voor groepen van 10 tot 50 gasten worden opgesplitst in verschillende zalen, waarin je in huiskamersfeer in een informele sfeer kunt dineren.

Feest + maal = feestmaal
Hier vieren we vanavond in familiekring mim haar 79e verjaardag. Mim heeft ons allen uitgenodigd om hier met haar de avond door te brengen in een feestelijke sfeer, onderwijl genietend van een heerlijke avondmaaltijd in de vorm van een koud en warm buffet.
Bep, ouders & (klein)kinderen, ooms & tantes, neven & nichten, jong & oud; ze zijn allen gekomen om vanavond deze gezegende leeftijd en verjaardag te vieren. Een waardevolle avond van elkaar ontmoeten, samen eten en met elkaar praten, en dat alles in een feestelijke stemming, waarin we ons realiseren dat we dankbaar mogen zijn voor wie we voor elkaar kunnen zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Geen opmerkingen: