vrijdag 11 april 2014

Nieuwe Stenden-kledinglijn en Merchandise in de Stenden Shop

Donderdag 10 april 2014
Het Stenden-assortiment in de Stenden Shop

Stenden Merchandise
Stenden Hogeschool heeft inmiddels een nieuwe leverancier geselecteerd voor haar eigen Stenden-kledinglijn en Stenden Merchandise.
Voor de nieuwe kleding en voor alle andere artikelen kunnen we sinds kort terecht in de Stenden Shops van de hogeschoolvestigingen in Emmen en Leeuwarden.
Het Stenden-assortiment bestaat onder andere uit T-shirts, poloshirts, sweatshirts, petten, mutsen, paraplu's, sporttassen; en dat alles met de bekende woord- en beeldmerken van Stenden Hogeschool, in de verschillende Stenden-kleuren uitgevoerd.

Stenden Shop
Inmiddels ligt het standaard-assortiment in de Stenden Shop, en voor wie iets wil hebben ten behoeve van speciale gelegenheden zoals Open dagen, Personeelsactiviteiten, of Conferenties, bestaat ook de mogelijkheid om verschillende andere 'give aways' met daarop het Stenden-logo te bestellen.
Als je nu de geheel vernieuwde Stenden Shop in Leeuwarden binnenkomt, valt je direct de mooie nieuwe witte presentatiewand op, waarin het gehele standaard-assortiment van Stenden-kleding en Merchandise overzichtelijk is gepresenteerd.

Geen opmerkingen: