vrijdag 23 november 2012

Stenden StudieKeuzeEvent 2012

Vrijdag 23 november 2012 
Welkome ontvangst in virtuele studentenkamers


















Twee Open Dagen
Vandaag en morgen vindt in Stenden Hogeschool het 'Stenden StudieKeuzeEvent' plaats. Dat zijn twee Open Dagen, maar dan in een nieuw jasje, namelijk: uitgebreider, relevanter en specifieker dan ooit. 

Vandaag is het programma vooral gericht op belangstellende MBO’ers. 
Morgen is de Open Dag breder van opzet, voor iedereen die meer wil weten over studeren bij Stenden Hogeschool.

Persoonlijk en dichtbij
Met deze nieuwe opzet van dit StudieKeuzeEvent 2012 hopen we goede resultaten te bereiken, namelijk een flinke instroom van nieuwe studenten, die bij onze hogeschool een studie aanvangen, die goed bij hun belangstelling en verwachtingen past.
De kernwaarde ‘Persoonlijk en Dichtbij’ van onze hogeschool zal hier vandaag en morgen nog meer dan voorheen naar voren komen.

Nieuw dit jaar
Voor deze twee Open Dagen zijn dit jaar nieuw:
  • De 'opleidingspitches',  waarmee de opleidingen zich op een creatieve manier presenteren aan bezoekers; 
  • De 'studentenkamers', als ontvangst- en gespreksruimte. Dit zijn virtuele kamers per opleiding, met een fotoachterwand en met meubeltjes en spulletjes, waar je gemakkelijk even naar binnenloopt voor een persoonlijk gesprek met studenten van de betreffende opleiding;
  • Een 'programma op maat', voor de studiekeuzefase waarin de student in spe zich nu bevindt.
Een fantastische studietijd
De Open Dagen bieden weer een ambitieus programma, waar studenten en medewerkers met z'n allen enthousiast voor gaan. De studenten en de docenten van de opleidingen en de ondersteunende stafmedewerkers van verschillende afdelingen van de hogeschool heten gezamenlijk alle bezoekers van de Open Dagen warm welkom. De presentaties stralen kwaliteit uit en ze laten Stenden Hogeschool zien als een toegankelijke en innovatieve hogeschool, waar voor studenten volop mogelijkheden zijn voor een mooie opleiding en zeker ook een fantastische studietijd.

Geen opmerkingen: