vrijdag 30 november 2012

Bestuursvergadering Nederlands Bijbelgenootschap

Vrijdag 30 november 2012 
Bijbelpresentatietafel in het NBG-kantoor















Bestuur & management
In het kantoor van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) in Haarlem komt vandaag het bestuur - samen met het management team van het NBG - bijeen in een reguliere bestuursvergadering.
Nadat eerst de notulen, de mededelingen, de relevante correspondentie en contacten de revue zijn gepasseerd, wordt de NBG-Begroting voor het volgende boekjaar besproken.
Vóór de pauze staan daarna achtereenvolgens nog de voortgang van de productie van de 'Bijbel in Gewone Taal' en het proces van de vernieuwing van de Verenigingsstatuten op de agenda.

Strategie 2014+
Een belangrijk deel van de tweede helft van de deze bestuursvergadering wordt ingevuld door Satori-adviseur Bert Flierman, die met ons in gesprek gaat over het traject dat het NBG heeft ingezet ten behoeve van de nieuwe strategie voor de toekomst van het NBG na 2014.
Aansluitend volgt het besloten deel van de bestuursvergadering, waarin we een aantal personele en bestuurs- en verenigingszaken bespreken.
Tenslotte worden - voorafgaand aan de sluiting - nog enkele kleine zaken met elkaar doorgenomen, en dan is ook deze voorlaatste vergadering van dit kalenderjaar al weer ten einde, en kan het welverdiende weekend voor ons allen aanvangen.

Geen opmerkingen: