donderdag 3 juni 2010

Be trendy? Get Stendy!

Donderdag 3 juni 2010

Stenden hogeschool introduceert haar eigen, trendy, sportieve kleding- en geschenkenlijn in diverse frisse kleuren. Daartoe wordt vandaag om 12.00 uur èn om 13.00 uur een "fashion moment" op het podium van de centrale ontvangsthal georganiseerd om deze nieuwe lijn letterlijk in de schijnwerpers te zetten. De kleding- en geschenkenlijn wordt geshowd door een groep van ongeveer 15 studenten en medewerkers. Studenten en medewerkers zijn uitgenodigd om deze fashion show bij te wonen.

Enige jaren geleden introduceerde Stenden hogeschool de inmiddels veel gedragen grijze hooded sweater. Sinds vandaag zijn poloshirts, joggingbroeken, t-shirts, en hooded sweaters verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenlijn in de huisstijlkleuren van Stenden hogeschool: fuchsia, heather grey, navy blue en white.

Naast deze kledinglijn is vandaag ook een begin gemaakt met de relatiegeschenkenlijn. Het assortiment bestaan vooreerst uit een USB-stick, een paraplu en een houten pennenset met het Stendenlogo op de pen gelaserd. Daarnaast wordt de blauwe tassenlijn gepresenteerd, bestaande uit een rugtas, een schoudertas en een sporttas.

Het is de bedoeling dat deze Stenden-collectie in de toekomst wordt uitgebreid. Studenten en medewerkers van Stenden hogeschool worden opgeroepen om daartoe hun ideeën en/of wensen kenbaar te maken.
Sinds vandaag zijn de kleding en de geschenken te koop in de Stenden shop op alle vestigingen in Nederland, te weten: Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden en Meppel.
Het assortiment wordt gepresenteerd in een dubbelzijdige drieluikfolder met als slogan: "Be trendy? Get Stendy!".

Geen opmerkingen: