vrijdag 18 december 2009

Stenden campus in de sneeuw

Vrijdag 18 december 2009

Waar gisteren vooral de ongemakken van de gevallen sneeuw centraal stonden, staat vandaag het genieten van de gevallen sneeuw centraal. Waar de mensen gisteren vooral binnen bleven om te ontkomen aan de grauwe sneeuwsluier, gaan veel mensen vandaag even naar buiten om te genieten van het flinke pak sneeuw en van de mooie blauwe lucht waartegen de wit besneeuwde bomen en de gebouwen prachtig contrasteren.

Het is vandaag stil op de Leeuwarder campus van Stenden hogeschool. Vanwege de sneeuwoverlast van gisteren en vandaag zijn de onderwijsactiviteiten voor vandaag afgelast. Nagenoeg de hele dag sneeuwt het, zij het licht. Omdat de weersvooruitzichten wijzen op heviger sneeuwval aan het eind van de middag, worden medewerkers en de altijd ook aanwezige studenten verzocht om uiterlijk 15.00 uur het gebouw te verlaten om tijdig nog veilig huiswaarts te keren.

Tegen het middaguur wandel ik na een overleg van het hoofdgebouw naar het Haak-gebouw, waar we als stafmedewerkers onze werkplekken hebben. De lucht is lichtblauw en de zon schijnt aangenaam over het besneeuwde binnenterrein van de campus van Stenden hogeschool.

Geen opmerkingen: