dinsdag 8 november 2011

Bijland Bouw in Stiens

Dinsdag 8 november 2011

Gestart in Stiens
Bijland Bouw B.V. is al ongeveer 15 jaar gevestigd in Stiens. In deze periode heeft dit bouwbedrijf veel ervaring opgedaan met aansprekende bouwprojecten. Een vrij recent voorbeeld van zo’n in het oog springend bouwproject is de realisatie van het appartementencomplex Zuiderpoort in Stiens, aanvankelijk als het project ‘Ny Stins’ geïntroduceerd, maar nu als ‘Zuiderpoort’ bekend staand. Bijland Bouw is gevestigd aan de Truerderdyk in Stiens.

Van droom tot huis
Voor uiteenlopende bouwplannen kun je bij Bijland Bouw terecht: van nieuwbouw tot aanbouw en van onderhoudswerk tot projectbouw. De medewerkers van Bijland Bouw werken aan nieuwbouw- en verbouwprojecten in Stiens en op andere locaties in de provincie Fryslân. Men begeleidt klanten van bouwtekening tot oplevering, gedreven en professioneel, zoals de eigen website vermeldt.

Nieuwbouw
Plannen voor een nieuw huis kun je hier conform je wensen realiseren, vanaf de eerste schets van je droomhuis, via een bouwtekening tot het opleveren van de beoogde woning. Bijland verzorgt daarbij desgewenst ook het verkrijgen van de benodigde bouwvergunning.

Verbouw
Bijland Bouw is specialist in het vergroten en het aanpassen van je bestaande woning. In overleg met je ontwerpt men een verbouwplan. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: het plaatsen van een serre, het bouwen van een dakopbouw, het aanbouwen van een bijkeuken, het vernieuwen van een keuken en het renoveren van een toilet, een badkamer en/of ook een hele woning.

Onderhoudswerk
Of heeft je woning wellicht onderhoud nodig? Is het tijd voor nieuw metsel- en voegwerk of moet het hang- en sluitwerk nodig worden vervangen? Bijland kun je bijvoorbeeld inschakelen bij de aanpak van houtrot tijdens het schilderwerk, voor het plaatsen van een nieuwe voordeur, maar ook bij problemen met hemelwaterafvoer en riolering. Voor het vervangen van gebroken dakpannen, het oplossen van lekkage, het plaatsen van dakramen en het laswerk aan kozijnen kun je hier ook terecht.

Business to Business
Bijland Bouw is tevens actief voor bedrijven en instellingen. Zo realiseert men complete winkelverbouwingen en bijvoorbeeld ook appartementencomplexen in combinatie met winkels. Het reeds gerealiseerde bouwproject ‘Zuiderpoort’ in Stiens is hiervan een goed voorbeeld.

Samenwerkingspartner
Bouwen doe je nooit alleen. Je hebt altijd samenwerkingspartners nodig. Denk maar aan metselbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en stukadoors. Bijland staat ook open voor andere samenwerkingsverbanden, zoals gemeenten, woningbouwverenigingen en andere instellingen. Een voorbeeld van zo’n samenwerkingsproject is de nieuwbouw van het recent opgeleverde Gezondheidscentrum van Stiens.

Geen opmerkingen: