zondag 17 april 2022

86 jaar in Old Dutch van De Westereen

Stille Zaterdag 16 april 2022
 
Verjaardagsfeest in De Westereen

86
Op deze Stille Zaterdag, de overgangsdag van de soberheid van de lijdensweek naar het feest van Pasen, vieren we ook de 86e verjaardag van mim. Dat hebben we in de gebruikelijke familiekring voor het laatst drie jaar geleden kunnen doen, en daarna volgden met april 2020 en 2021 twee Corona-jaren, waarin het niet verantwoord werd geacht om elkaar in groot familieverband te ontmoeten.
Maar nu is het zover dat het weer kan, dus we gaan haar verjaardag weer vieren.
En dat doen we vanmiddag en vanavond in Restaurant en Partycentrum Old Dutch in het Friese De Westereen.

32
Aan het eind van de middag komen alle 32 gasten van dichtbij en veraf bijeen in één van de zalen van dit Westereender zalencentrum.
Na de verwelkoming van de gasten, koffie met oranjekoek en alle felicitaties kan ik aan het begin van de avond het koud & warm buffet openen, nadat we met zijn allen hebben gezongen voor onze geliefde jarige.
En dit feest is niet alleen zo feestelijk omdat de Corona-pandemie voorbij voelt en omdat we spreken over een gezegende leeftijd, want ook het feit dat mim nog maar pas geleden in een operatieve ingreep een nieuwe knie heeft gekregen en haar herstel heel positief verloopt, is toch mede de grond voor een feestelijk gevoel van deze avond vóór Pasen.

Geen opmerkingen: