zaterdag 24 mei 2008

Regiobijeenkomst Vereniging VU-Windesheim in Amersfoort

Zaterdag 24 mei 2008

In het overleg van het Dagelijks Bestuur van de Vereniging VU-Windesheim (VVW) met de voorzitters van de Regiocomité's werd op 9 april 2008 de wens geuit om op korte termijn een brede bijeenkomst te beleggen voor alle leden van de Regionale comité's, om gezamenlijk de samenhangende onderwerpen "Publieksactiviteiten van de regio's en VU-podium" en "Marketing, Communicatie en Ledenzaken" te bespreken. Dat overleg is vandaag in het Berghotel Amersfoort, onder leiding van Roeleke Vunderink, secretaris van de VVW.

Interim-directeur Ledenzaken Mark Popelier verzorgt eerst een presentatie over de beoogde doorontwikkeling van de Vereniging "VU Connected". Daarna volgt een inleiding over "De rol van de regio's en de regionale programmering", verzorgd door Gijs van Seters, directeur van VU-podium. Beide presentaties zijn gebaseerd op het "Meerjarenplan VVW 2008-2012", dat op 14 juni 2008 zal worden besproken in de landelijke Ledenraad van de Vereniging.

Dan volgt een discussie in twee subgroepen, op basis van de beide inleidingen en de uitgereikte stellingen en vragen. De bijeenkomst wordt plenair afgesloten met een presentatie van de bevindingen van beide groepen, waarna enkele conclusies worden getrokken en afspraken worden gemaakt voor het vervolg na vandaag.

Geen opmerkingen: