maandag 13 september 2021

Je eerste verjaardagstaart

Zondag 12 september 2021
 

Pepijn zijn eerste verjaardagstaart

 









Eerste verjaardagstaart op een zonnige zondag in de tuin
Je eerste verjaardag is best wel bijzonder. Dat heb je als eenjarige immers nog nooit meegemaakt. Dat feest van die eerste verjaardag viert onze kleinzoon Pepijn vandaag.
Het is in veel opzichten een stralende dag - ook qua weer - dus we komen vanmiddag als naaste families bijeen in de tuin te Meerstad.
Pepijn wordt door zijn verjaardagsvisite verwend met prachtige kado's, en krijgt bij het uitpakken van zijn verjaardagskado's nog wel de nodige uitpakhulp, want ja, ook het uitpakken van je verjaardagskado's moet je - zoals zoveel dingen in het leven - nog leren.
En dan op een gegeven moment wordt Pepijn zijn eerste verjaardagtaart tevoorschijn gehaald, en aangesneden. Het eerste stuk is natuurlijk voor de jarige, en als we met zijn allen gezongen hebben voor zijn verjaardag, eet hij in alle rust en heel beheerst zijn heerlijke verjaardagstaart, en bovendien met een gemak alsof hij dat vooraf al had geoefend. Het blijft vanmiddag nog lang mooi weer, en we beleven een gezellig tuinverjaardagsfeest voor deze eerste verjaardag.

Geen opmerkingen: